Categorii
Blog

Dormitor matrimonial

Stabilirea dimensiunilor la un dormitor matrimonial este o mare provocare în construcția de case. Deoarece acest dormitor matrimonial este una dintre cele mai importante camere din casa ta.
Cu toate acestea, dimensiunea camerei nu este importantă pentru camera de succes.
Depinde de modul în care vă proiectați și gestionați spațiul.
Care este locul tău preferat din casă?
Sigur, ar trebui să fie dormitorul tău principal. Deci ar trebui să fii unic atunci când îl proiectezi și îl gestionezi.

Ce afectează dimensiunea dormitorului matrimonial?

În primul rând, trebuie să cunoașteți ideile de proiectare a dormitorului principal, înainte de a vă gândi la dimensiuni.

Pereții din lemn de culoare închisă vor fi mai adecvați
Aceștia pot genera împreună un aspect tradițional și modern. Și când îi proiectați trebuie sa luați în calcul o buna iluminare.

Adăugați o zonă de ședere în cameră
Acest lucru afectează dimensiunea dormitorului matrimonial.
Deoarece zona de relaxare sau setul de canapele necesitata un spațiu mare pentru a le amplasa. Cu toate acestea, ați putea alege ceva de dimensiuni mici.
Deci, puteți încerca cu un scaun plasat lângă o masă sau cu o canapea simplă sau dublă lângă pat.
Acum ai unde să citești, să aștepți sau sa te schimbi înainte de culcare.

Așezați o blană
Acest lucru nu afectează direct dimensiunea dormitorului matrimonial.
Dar dacă aveți suficientă suprafață liberă după ce o plasați, va fi bine.
Și după aceasta, veți avea un aspect modern.
Cu toate acestea este o idee bună dacă o așezați în jurul patului.

Dormitor boem cu aspect rustic
După cum știți, dormitoarele au puține categorii în funcție de stilul lor de design.
Dormitorul boem este unul din acestea. Arată o vedere boemă, rustică și industrială. Și, în cele din urmă, este creativ. Cu toate acestea, un spațiu suficient pentru dormitorul boem rustic.

Acestea sunt principalele motive de care depinde de dimensiunea dormitorului matrimonial. Și trebuie să vă gândiți la dressing, dulapuri cât și la alte necesitați pe care la mai aveți dvs.

Dimensiunea medie pentru un dormitor standard

Dormitorul standard este proiectat în mod normal pentru copii și adolescenți și are toate caracteristicile ca sa ii mulțumescă pe aceștia. Pentru că luați în considerare la un dormitor ca ar trebui să aibă o singură fereastră și un dulap. Cu toate acestea, atunci când nu a folosit ca dormitor, poate fi un birou, o sală de sport sau o cameră de pictura.

Acestea pot fi, dupa caz de 3/3 , 4/4 metri sau apropiat.

Dimensiunea medie pentru un dormitor matrimonial

Într-o casa puteți amenaja un dormitor matrimonial de 4/5 sau 5/5 metri și aceste dimensiuni se regăsesc azi din ce în ce mai des în industria construcțiilor de case noi. Dar dacă vă proiectați noua casă, vă puteți face dormitorul matrimonial după cum aveți nevoie sau va doriți.

Trebuie luate în calcul dimensiunile dulapurilor (sau a dressing-urilor) și a băii. Eventual și o masa cu oglinda pentru doamne. Plus spațiu de trecere până la baie. Cu toate acestea, rețineți că aveți nevoie de zone de trecere de cel puțin 70 de centimetri lățime pentru o deplasare ușoară.

Puteți avea două dormitoare matrimoniale în casă?

Dormitor principal

Dacă casa dvs. va avea două dormitoare matrimoniale, va fi mai atractivă. Și pot avea o baie mare, cu o cadă privată și dulap.
Iar oamenilor le place să aibă doua dormitoare mari în casa.
Cel de al doilea dormitor matrimonial poate asigura tot confortul unor musafiri sau alți membri ai familiei ce pot locui un timp la aceeași adresa cu proprietarii.
Sunt utile și atunci când copii sau alte persoane au grija de părinții mai în vârstă.

Care sunt celelalte motive?
Un alt motiv principal, partenerul tău îți tulbură somnul, dar nu va place să renunțați la dormitorul principal. Deoarece, conform rezultatului unui studiu despre un somn mai bun din SUA, 26% dintre cupluri au declarat ca au un somn de noapte mai bun atunci când dorm singuri. Însă, conform sondajului Today.com 60% dintre oameni doresc să doarmă separat. Acest aspect ar putea fi o problemă socială, iar dormitoarele matrimoniale duble nu reprezintă un răspuns dar sunt o rezolvare a problemei.

Pro și contra ale dormitoarelor matrimoniale duble
Deci trebuie să decideți că acest lucru este potrivit pentru dvs. Depinde de situația dvs. de viață . Acesta este un concept nou. Deci va trebui să construiți o casă nouă sau să adăugați spațiu suplimentar casei existente. Și dacă doriți să vă vindeți casa, unora dintre cumpărători nu le pasă de suitele master duble. Dar puteți aștepta cumpărătorul potrivit.
Unii cumpărători nu sunt conștienți de această opțiune. Dar când vor înțelege asta, le va plăcea cu adevărat.
Deci, dacă credeți că acest lucru este potrivit pentru dvs., asigurați-vă că aceasta va fi o opțiune bună. Când vă vindeți proprietatea , aveți mai puțini concurenți și ușor de găsit un cumpărător care gândește ca dvs.

Ce afectează dimensiunea dormitorului matrimonial ?

Dormitor cu canapea din lemn

Cu toate acestea, dimensiunea dormitorului principal poate depinde de ceea ce folosiți acolo. Și cum gestionați aceste articole. Deci, mai întâi înainte de a aloca spațiul, trebuie să vă identificați cerințele și ceea ce aveți nevoie. Apoi discutați cu designerul dvs. pentru a-i transmite nevoile.

Iată cele 10 articole care ar trebui să fie incluse în dormitorul principal. Cu toate acestea, nu există nici reguli fixe pentru a gestiona dimensiunea dormitorului matrimonial. Dar există câteva lucruri care ar putea fii incluse în cel mai bun dormitor matrimonial. Dormitorul perfect pentru tine cel puțin. Pentru că indiferent de bugetul sau cerințele dvs., trebuie să respectați regulile standard de proiectare a locuințelor.

Tăblia patului cu stil și modernă
Aceasta este o parte a patului și nu are un efect mare asupra dimensiunii dormitorului principal. Cu toate acestea, tăblia face ca dormitorul să arate ca o cameră mare. Și conferă o imagine instantanee asupra personalități camerei, precum o face și lenjeria de pat. Ridicând puțin perna vă poate ajută să citiți sau sa va uitați mai comod la televizor.

Un covor influențează dimensiunile unui dormitor matrimonial?
Nu foarte mult. Dar când așezați un covor în cameră și după aceea aveți suficientă suprafață liberă va fi bine. Și într-o cameră fără covor se poate simți rece. Și asigurați-vă că atunci când alegeți un covor l-ați asortat cu culorile peretelui și ale podelei. Acest lucru vă va ajuta să armonizați toate lucrurile din cameră. Și cea mai bună parte a acestui lucru, mergi întotdeauna pe o zona moale când părăsești patul.

Perdele bine alese
Ne place întotdeauna să avem un sistem natural de iluminare solară. Dar aceste ferestre mari ar trebui să ne protejeze confidențialitatea. Putem folosi perdele cu o textura subtilă ce pot filtra lumina soarelui atunci când dormi în timpul zilei. Cu toate acestea, aveți grijă să alegeți perdelele care se potrivesc culorilor de la așternuturi cât și alte texturi ce se mai regăsesc în dormitor.

Sistem de iluminare suficient
Când dormitorul principal este mare, trebuie să creșteți suficient iluminarea. Această regulă se aplica nu numai pentru dormitor, este relevantă pentru toate camerele. Și sigur că aveți nevoie și de câteva corpuri de iluminat în zona. Gândiți-vă la o lampă pe tavan, o lampă de podea și o lampă lângă pat, care sa aducă mai mult decât lumina soarelui. Și suficientă lumină pentru zona de dressing. Puterea iluminatului depinde de dimensiunea dormitorului matrimonial pe care îl aveți.

Spațiu suplimentar pentru o bancă lângă pat
Pentru a face un dormitor mai modern, puneți o bancă lângă pat . O bancă care vă ajută să păstrați o geantă, să va încălțați sau descălțați și să păstrați hainele de stradă departe de pat. Și va funcționa ca loc temporar și pentru multe altele.

Locuri de depozitare – șifoniere, noptiere …
Depozitarea este un element foarte important în dormitorul principal. Și spațiul de depozitare vă ajută să puneți haine, ochelari de soare, chei, portofele și alte lucruri de care aveți nevoie.

Oglindă în dormitorul matrimonial
Aceasta este cea mai bună opțiune pentru un dormitor atractiv. Poate fi o oglinda pe toată suprafața uneia sau a mai multor uși componente ale dulapului sau dressing-ului.

Decorul personal in dormitorului matrimonial
Puteți gestiona spațiu suplimentar în cameră cu decorul dvs. Și acesta este un mod de a vă transforma dormitorul principal în locul preferat. Așadar, gândiți-vă la vaze mari de flori, vase din porțelan, sticle de parfum și suporturi pentru bijuterii. Acestea vor face din dormitor locul dvs. preferat.

Arte grafice și loc vesel
Toate obiectele mici vă arată personalitatea și acestea pot fi atrăgătoare. Așadar, plasarea unei arte digitale sau a unei picturii este injectarea temei colorate în dormitorul principal. Și agățați câteva articole pe perete pentru a vă face camera veselă.

Selecția materialului pentru podea

Dormitorul principal ar trebui să fie un loc sigur si confortabil pentru tine și familia ta. Deci, ar trebui să aveți grijă atunci când selectați materialele pentru pardoseală. Iată deci câțiva pași pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a cumpăra pardoseala.

Dimensiunea dormitorului principal față de bugetul dvs. Trebuie sa aveți grija întotdeauna la bugetul dvs. în timpul procesului de construcție a casei. Deci, faceți o estimare a costului mediu înainte de a merge să cumpărați materialele pentru podea. Depinde de dimensiunea dormitorului matrimonial.

Recomandam o pardoseala caldă indiferent de dimensiunile dormitorului. Una dintre cele mai bune alegeri este parchetul.

De ce parchet?

Dormitor cu parchet

Are un aspect elegant și natural. In comparație cu mocheta, parchetul va arata ca nou o mare perioada de timp, este mai igienic si avem o senzație foarte plăcută când pășim pe el. Un alt plus este acela ca se întreține foarte ușor și nu este nevoie de materiale scumpe pentru acesta activitate. Trebuie sa adaugăm și diversitatea foarte mare de modele de pe piață ce poate satisface chiar și cele mai exigente proiecte.

Lasă un răspuns