Categorii
Blog

Parchetul perfect

Găsirea parchetului perfect nu este o treaba atât de ușoară atunci când există o gamă foarte largă de modele, tonuri de culoare si finisaje din care să puteți alege. Puteți petrece ore întregi căutând pe Google, Pinterest etc. Ajunge cu căutările, te putem ajuta noi…

Ce aspect iți dorești?

Restrângeți căutarea, alegând aspectul dorit. Există câteva alegeri simple:

Podele de parchet închis la culoare
Aducând autenticitate tradițională și farmec rural, parchetul întunecat necesită atenția dumneavoastră. Arătând fabulos în aceste zone de bucătărie și living, contrastul cu decorul alb sporește efectul pardoselii, făcându-l punctul central al camerei. Parchetul închis la culoare este renumit pentru declarația pe care o face, deoarece transcende eleganța și farmecul. Dacă sunteți în căutarea unei pardoseală cu caracter real, atunci nu căutați mai departe decât parchetul tradițional închis la culoare.

Nota: combinați cu mobilierul deschis la culoare dacă doriți să îmbrățișați tonurile întunecate pentru podea. Pardoseala întunecată cu un mediu întunecat al mobilierului poate împiedica lumina naturală să se reflecte în jurul camerei.

Podele cu parchet cu nuanțe naturale

Parchetul cu model natural de lemn este o gamă extrem de versatilă. Combinându-se fără efort cu mobilierul și decorul, această gamă de pardoseli uimitoare ce va completa toate aspectele din casă.
Deosebit de popular cu stilul contemporan , parchetul cu aspect natural nu trebuie să fie centrul atenției pentru a fi recunoscut. Asocierea instantanee cu pardoseala de înaltă calitate și capacitatea de a îmbunătăți împrejurimile îl fac o alegere excelentă pentru cei cărora le place să facă o declarație cu decorul lor.

Parchet cu model natural

Nota: tonurile de culoare deschisă sunt excelente pentru iluminarea zonelor întunecate, mărind în același timp spațiile deschise. Semnele minore și defectele sunt, de asemenea, mult mai greu de observat pe pardoseala de acest gen.

Podele de parchet multicolor

Pardoseala de parchet multicoloră oferă pânza goală ideală pentru a deveni creativi. Exista o gamă întreagă de nuanțe colorate disponibile din care puteți alege. Vă puteți face pardoseala unică la modelul pe care il doriți. De la nuanțe tradiționale de miere și chihlimbar până la gamele de culori mai aventuroase, plăcile colorate va pot oferi o gama foarte mare de combinații . Dacă alegeți aceasta varianta, garantat vă veți uimi oaspeții!

Parchet multicolor

Pardoseli moderne de parchet gri

Când vine vorba de parchetul gri, avem de a face cu un joc nou, provocator. Aceste pardoseli au cunoscut in ultimi ani o creștere a cererii de utilizare în proprietățile rezidențiale. S-ar putea datora stilului ultramodern pe care îl adaugă caselor noastre, fără un efort prea mare. Caracterului practic sau chiar gama de modele moderne disponibile în tonuri uimitoare de culoare gri vor lăsa cu siguranță o impresie durabilă. Acest parchet aduce o lumina modernă in zona pardoselilor.

Parchet gri

Tendința in design-ul de interior

Tendințele pentru design interior vin și pleacă. Vrem să ne asigurăm că locuințele noastre sunt cât mai confortabile și cât mai plăcute din punct de vedere estetic. Să ne uităm la una dintre tendințele de design interior din aceasta perioada și la modul în care o puteți introduce în casa dvs.

Lemn de nuc
Aceasta tendință se concentrează pe introducerea lemnului de nuc. Deoarece lemnul este un material care alcătuiește multe componente interioare, acest lucru ajută la facilitarea introducerii lemnului de nuc în mai multe moduri.
Mese de cafea, scaune, ornamente, pardoseli. Lemnul de nuc din nuanțe bogate și luxoase oferă un plus de caracter oricărei camere din casa ta si un aspect mai scump al camerei.

Parchet lemn de nuc

Această tendință face ca baia ta să fie adusă la viață cu un farmec natural și o frumusețe care îmbrățișează elementele și care să permită un cadru frumos cu viață vegetală și mobilier cald.
Într-o baie, locul de utilizare a lemnului de nuc ar fi podeaua. Folosind culori ascuțite pentru a decora celelalte zone ale camerei, cum ar fi plăcile albe, ajută la un contrast elegant și scoate în evidență acele tonuri întunecate primitoare din pardoseală.

Parchet potrivit acestei tendințe
Deoarece această tendință specială prezintă o specie de lemn, există o mulțime de tipuri de parchet pentru a acoperi podeaua și a fi la curent cu această tendință de design interior din 2021.
Pentru a obține un finisaj cât mai autentic, trebuie să vizezi tonuri întunecate și bogate.
Parchetul ce prezintă straturi reale de lemn, cu aspecte naturale, cum ar fi noduri, adaugă un anumit element de grandoare oricărei camere.
Acest model nuc oferă un amestec perfect intre stil și practic.
Parchetul laminat este o altă opțiune de tip pardoseală disponibilă în ton de nuc. Aceasta este una dintre cele mai avantajoase opțiuni și va avea o gamă mai largă de opțiuni din care să alegeți. Este extrem de durabil, rezistent la zgârieturi și este de lungă durată.

Alegeți un model de care să vă mândriți!

Plăcile de parchet sunt cunoscute pentru modelele de inspirație pe care le aveți la dispoziție. De la parchetul tradițional până la cele cu detalii complexe, design-urile unice fac parchetul foarte căutat atât pentru proprietățile rezidențiale, cât și pentru cele comerciale. Hotelurile, în special, au tendința de a folosi parchetul în zone de expunere, cum ar fi un salon deschis sau o zonă de luat masa și ascensoare. Modelele uimitoare vă atrag atenția, în timp ce asocierea instantanee cu luxul stabilește standardul. Proprietarii de case au tendința de a rămâne la modele mai puțin complicate deoarece acestea nu mai necesită efort pentru a le combina.

Posibilitățile sunt nesfârșite atunci când decideți ce design de parchet să alegeți. Vă sugerăm să vă faceți timp pentru a decide și să întocmiți o schiță înainte de montare, pentru a vedea cum ar arăta pardoseala finită în casa dvs. Acest lucru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a lua măsurători precise și de a stabili unde ar fi necesară tăierea plăcilor. Ultimul lucru pe care trebuie să-l faceți este să potriviți plăcile de parchet, ca sa va dați seama dacă modelul se aliniază asa cum ați anticipat.

Dimensiunile parchetului perfect

Așadar, ar trebui să aveți o idee despre pardoseala pe care o preferați pe baza esteticii. Acum este timpul să ne gândim practic. Grosimea plăcii și a furnirului va depinde de utilizare. Plăcile de parchet mai groase au performanțe mai bune în zonele cu trafic intens și au o speranță de viață mai lungă datorită rezistenței mari la uzură. Plăcile mai subțiri sunt mai rentabile pentru zonele cu trafic redus.

Lățimea parchetului dvs. este, de asemenea, importantă. Plăcile înguste au capacitatea de a alungi o încăpere. Plăcile mai largi arată excelent în spații deschise mari.

Model parchet living

Lasă un răspuns